Unde a dispărut Festivalul Gustar?

By  |  0 Comments

Sfârșitul lunii august se asociază cu festivalul Gustar – cel mai mare și mai așteptat festival din Moldova. Am căutat azi pe net informații despre ediția din acest an și rezultatele m-au pus pe gânduri.

Am fost la aproape toate edițiile, iar impresiile despre Gustar 2014 au fost printre primele mele articole pe blog. Cea mai bine organizată ediție a fost cea de anul trecut. Majoritatea dintre noi așteaptă cu nerăbdare ediția #Gustar2018, dar se pare că în acest an vom avea parte de o „surpriză” din partea organizatorilor.

Până 29 iulie 2018 (când scriu aceste rânduri) nu avem nicio informație oficială din partea organizatorilor Festivalului Gustar despre ediția din 2018. Le-am scris un mesaj pe pagina oficială și aștept un răspuns.

Ultima postare pe pagina lor de facebook e de pe 14 februarie 2018.

Iar pe site-ul oficial nu e nimic actualizat.

Am găsit o postare optimistă despre #Gustar2018 pe pagina Biroul Relații cu Diaspora, doar că e de acum 5 luni.

Tot azi am scris o postare pe facebook unde cineva a postat un print screen cu răspunsul din partea organizatorilor, cum că festivalul nu va avea loc.


Țin să vă reamintesc că Gustar Music Festival a fost inclus în agenda evenimentelor cultural turistice din Moldova, sub egida „Pomul Vieții” și urma să aibă loc pe 18-19 august 2018, la Orheiul Vechi. 

Mi se pare o lipsă de respect față de toți fanii celui mai mare festival din Moldova să taci și să nu vii cu un comunicat oficial despre situația actuală. Va fi sau nu va fi ediția #Gustar2018? Așteptăm un răspuns.

Până ne vine răspunsul de la organizatori, voi căuta ce alte evenimente se vor organiza la sfârșit de august în Moldova și voi veni cu un nou articol.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *