Solidaritate. Mobilizare. Schimbare

By  |  0 Comments

Se întâmplă ceva frumos în societatea mea! Lumea se schimbă, omenia este în față, devenim mai buni, începem să ne gândim și la cei din jurul nostru, încep schimbările!

Cu toții ne-am săturat de zilele gri, trăite fără multe speranțe, dar cu toții ne dorim acea schimbare, fără să ne dăm seama că SCHIMBAREA o poate face fiecare!

Solidaritate

Pe 10 noiembrie țara a fost cuprinsă de tristețe. În urma unui incendiu, a decedat un pompier, în timp ce se lupta cu flăcările. Ion Nogailîc este eroul nostru, este tânărul care a plătit cu viața pentru a salva alte vieți. El a devenit acea scânteie, care a trezit flacăra speranței în sufletul oamenilor!

Cei din online s-au solidarizat ca niciodată până acum și în doar 8 ore au colectat suma necesară pentru ca familia eroului să poată achita creditul. Până acum s-a adunat pe Guvern24 deja peste 155% din suma solicitată, iar oamenii continuă să doneze (o poți face și tu aici).

Azi, mulți oameni au conștientizat că fiecare în parte poate face o schimbare, iar asta doar prin implicare! Societatea este formată din oameni mici, care pot face lucruri mari, dacă își conștientizează puterile și își unesc forțele.

Despre eroul Ion Nogailîc trebuie să afle fiecare cetățean al acestei țări, copiii trebuie să învețe la școală despre fapta sa, iar presa să-și revizuiască lista pretinșilor „eroi” pe care îi tot promovează. El a devenit pompierul care a aprins flacăra schimbării în mintea multor oameni!

Mobilizare 

Utilizarea internetului a atins cote maxime de mobilizare. În doar 24 de ore de la crearea grupului Adoptă un vot, care are ca scop ajutorul reciproc a moldovenilor aflați peste hotare să poată vota, s-au înscris peste 20.000 de persoane. Azi sunt deja peste 63.000 de membri. Citesc postările de diasporei și-mi crește inima de bucurie! Ai noștri s-au trezit, au noștri se implică, au noștri inspiră, ai noștri sunt demni de urmat!

Doar gestul lui Iurie Golban, orheian de-al nostru, cât face. Sunt mulți alții care vor face zeci și sute de kilometri pentru ca să voteze și să aducă schimbarea în țară.

Tu ce scuze ai să stai acasă pe 13 noiembrie? Hai la vot, să contribuim la schimbare!

Există momente când TREBUIE să te implici, dacă vrei să se schimbe ceva în societate, iar tu vrei.

Acest video descrie perfect situația din țara noastră și ar fi bine să-l vadă cât mai mulți oameni, pentru a trezi în ei flacăra solidarizării, implicării, mobilizării și a schimbării!

Nu aștepta schimbări în societate, schimbă-ți atitudinea! Gândește pozitiv, implică-te și fi TU acea schimbare pe care o aștepți în lume! Demonstrează că îți pasă de societatea din care faci parte, fii mai bun, mai receptiv, mai empatic, mai înțelept și mai OM!

Cred în puterea exemplului, cred în oameni, cred în schimbare și vreau să fac parte din ea!

time-for-change

Distribuie și tu acest articol, să ajungă mesajul la cât mai mulți oameni, să fim mulți, doar așa vor putea schimba ceva în societate!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *