Onorina Mutu – pictorița din Orhei care inspiră lumea

By  |  0 Comments

Onorina Mutu esteo tânără din Orhei, pentru care arta şi pictura reprezintă cea mai frumoasă modalitate de exprimare a stărilor sufletești. Își face studiile la Liceul Teoretic ,,Onisifor Ghibu” din Orhei, face voluntariat la Centrul de Tineret Orhei, la Consiliul Raional al Tinerilor din Orhei, la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor, Y-PEER, este membră a Clubului de lectură ”Citesc, deci sunt sexy”, a Clubului Jurnaliştilor Orh-ideea.

onorina painting

Voluntariatul o ajută să se dezvolte multilateral, să se autodepășească, îi oferă posibilitatea să facă o schimbare în comunitatea în care trăiește și e activtatea de la care primește și oferă multă energie pozitivă.

Cu pictura cochetează de mică, mereu a fost atrasă de culori. La un moment dat, a înțeles că vrea să facă mai mult cu aceste culori și a mers la Școala de Pictură, să învețe arte plastice. Primul tablou a fost unul cu Turnul Eiffel, pictat la începutul lunii septembrie, în 2014.

pictura cimp ie

Peisajele frumoase, florile, apusul de soare, oamenii din jurul ei, tot ce-i transmite energie si emoții, devine sursa ei de inspirație. Toate acestea le transpune pe pînză, cu un pic de imaginație, viziune şi muncă, reuşește să obțină aceste picturi minunate.

Onorina vrea să inspire și alți tineri să fie mai activi în societate, îndemnîndu-i şi încurajându-i să se implice în activități interesante. Fiecare voluntar este un exemplu pentru tinerii neimplicați, cu mai multă ambiție și voință, poți schimba lumea din jurul tău.

apus de soare pictura cimp moara maci iris painting levantica peisaj italian pictura

Să ne cunoaștem tinerele talente, să le apreciem și să le susținem! Țineți minte acest nume – Onorina Mutu, vom auzi multe despre ea, iar picturile ei vor cuceri lumea!  Chiar îmi doresc un tablou de-al ei în camera mea, dar voi?

O puteți urmări pe instagram @onorina_art sau pe facebook Onorina Mt.

 

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *