De cine mi-e dor

By  |  0 Comments

N-am știut ce înseamnă dor adevărat, până n-a apărut în viața mea, minunea pe nume Lia-Anastasia. Dorul de mamă nu are grad de comparație și nu poate fi descris în cuvinte, el doar se simte!

Când plec de acasă îl iau cu mine pe Iepurașul Călător, să-mi aline dorul de fetița mea. Uneori mă închideam în camera hotelului și fără să vreau, plângeam de dorul ei. De 3 ani și ceva doru meu cel mare poartă numele de Lia-Anastasia :). Abia aștept să mai crească, s-o pot lua cu mine în expediții, să nu mai plâng de dor.

Mi-e dor de ea, de prietena mea Lenuța! Azi e ziua ei și vreau să trasmit acest mesaj tocmai în Spania. Mi-e dor de ea, când mă plimb singură prin Orhei; mi-e dor de ea, când hoinăresc pe malul Răutului; mi-e dor de ea, când ascult Voltaj, Holograf și Direcția 5; mi-e dor de ea, când văd tricolorul. Te aștept acasă :*!

LA MULȚI ANI, DRAGA MEA PRIETENĂ, TE PUP CU DOR ȘI DRAG!

Lenuta

Când mi-e dor de soare, visez la mare!

Când mi-e dor de liniște, urc pe munte!

Când mi-e dor de solitudine, deschid o carte!

Când mi-e dor de mine, plec la București!

Când mi-e dor de iubire, tac și aștept…

Ție de cine ți-e dor?

Ziua de 13 mai va fi trecută în calendarul românilor ca fiind Ziua Internațională a Dorului. Sărbătoarea se adresează tuturor celor care sunt departe de ţară, de copilărie sau de cei dragi. Inițiativa aparține Oraşului Minunilor, o mișcare socială inițiată anul trecut de trupa VUNK.

„În Orașul Minunilor, emoțiile sunt cele mai importante și, aici, după cum am văzut în ultimele luni, se regăsesc foarte mulți dintre români. Ziua Internațională a Dorului este propunerea noastră pentru a crea o sărbătoare care poate fi celebrată și de restul lumii. Este o sărbătoare românească, ce vorbește despre sufletul românesc și forța inventivă a poporului nostru. Pe 13 mai sper ca milioane de români, inclusiv cei din afara țării, să-și sărbătorească dorurile. O sărbătoare durează o zi, dar emoțiile ei pot dura o viață întreagă.“ a declarat Cornel Ilie, liderul Trupei VUNK și fondatorul Oraşului Minunilor.

AmbasaDOR 03

În data de 13 mai, te invit să sărbătorim Ziua Internațională a Dorului împreună. Transmite un mesaj celor dragi, spune de cine ți-e dor, folosind pe rețelele de socializare hashtagurile: #ZiuaDorului și #DorulMeuEste.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *