Cum a fost la DescOPERĂ 2017? (FOTO)

By  |  0 Comments

Ce pot să vă spun, dragii mei? Cum a fost la DescOPERĂ? MIRIFIC, MAGIC şi SUBLIM!

În sfârşit avem un festival doar pentru hrană spirituală, unde viteza cu care se încarcă bateriile sufletului, este direct proporţională cu mişcările baghetei dirijorului.

Spectacolul „Carmen” a reuşit să impresioneze pe toată lumea. Seara de duminică a fost pe ritmuri de vals, creaţiile lui Johann Strauss i-au făcut pe oameni să se ridice în picioare şi dacă era mai mult spaţiu, cred că începeam să dansăm.

La spectacolul de sâmbătă am avut permisiunea talentatului fotograf Victor Garştea, să mă joc un pic cu aparatul foto şi am surprins câteva momente frumoase (doar câteva din fotografiile de mai jos sunt făcute de mine).

Pentru unele m-am certat cu paza, am fost apostrofată de o mare vedetă de la noi că de ce-i fac poze (la un eveniment public, unde tu eşti persoană publică, faci gălăgie când cineva îţi face o poză? really?, dar Victor m-a liniştit şi-a mi-a povestit mai multe despre partea întunecată a monezii fotografilor. Există mulţi nesimţiţi pe lume :/!).

anatolie butnaru

1 (12 из 41) 1 (16 из 41) 1 (31 из 41) 1 (34 из 41)

1 (19 из 41) 1 (23 из 41)  Mai multe fotografii găsiţi pe pagina de facebook Visit Orhei.

Pentru mine, cel mai frumos moment de la operă a fost „acel moment cu fetele mele”. Lia-Anastasia a rămas încântată de ce-a văzut, auzit şi simţit la Operă, iar zâmbetul ei nu mă lasă să mint :D.

Opera de la Butuceni orheianca

Aşa gen de evenimente ar trebui organizate mai des. Muzica clasică te cultivă, îţi potoleşte setea de cultură şi te face mai binevoitor, mai calm şi mai optimist!

1 (24 из 41)

Nu prea am văzut orheieni la eveniment, mulţi n-au ştiut, iar o parte nu au avut transport. (Despre faptul că nu au fost invitaţi la eveniment oficialii raionului Orhei, nici nu mai zic, probabil organizatorilor le-a scăpat acest aspect.)

1 (32 из 41)

Fotografia mea preferată de la #Descoperă 2017 este asta:

descopera 2017

Urmăriţi blogul Orheianca.eu ca să fiţi la curent cu cele mai interesante evenimente,la care merită de dus ;).

foto descopera 2017

Ne vedem la următoarea ediţie!

#DescOPERĂ #DescoperaMoldova #VisitOrhei

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *