Cum a fost anul 2017 pentru orheianca.eu? (interviu)

By  |  0 Comments

Am început anul cu un interviu acordat unei persoane dragi mie, colegei mele din blogosfera de turism, Viorica Ataman de la travelblog.md. 

travelblog.md: Svetlana, îți mulțumesc că ai acceptat să îmi acorzi timp pentru acest interviu. Suntem în perioada totalurilor, zi-ne, te rog, cum a fost anul care tocmai a trecut? Cum a fost 2017 pentru cea mai premiată bloggeriță din Moldova?

Svetlana Matvievici: Anul 2017 a fost marcat de cuvintele ”adrenalină”, ”armonie” și ”aventură”, dar și multă muncă ?. Mi-am propus la început de an să descopăr Moldova, dar și lumea, prin implicare în activități care îți cresc doza de adrenalină în sânge. În ianuarie, am urmat pentru prima oară pe un ATV și am descoperit plăcerea plimbatului cu mașinile off road, au urmat 2 zboruri cu balonul cu aer cald, mai multe plimbări cu Vespa, iar vara, am primit în dar prima mea bicicletă MTB, de asemenea m-am plimbat cu barca, cu căruța, am învățat să călăresc, am dormit în cort, am mers cu yachtul, am învățat să sar de pe stânci în apă, iar la final de an am trecut în listă și o nouă pasiune – schiatul și lista poate continua cu multe alte activități, care au completat raftul clipelor trăite intens.

În acest an m-am implicat în mai multe proiecte și am muncit din greu mai mult  în „offline”. Am fost blogger oficial la mai multe evenimente (Vernisajul Vinului, DescOPERĂ, Mai Dulce, Carnavalul Copiiilor, Aerobis Ballon Fiesta, Gustar, Seara pe covor, Zilele Filmului Moldovenesc la Orhei, am fost ambasadoarea Festivalului Medieval de la Vatra, de asemenea am fost Event & PR Manager la Mountain Bike Marathon «Orheiul Vechi» XCM 2017, MTB Vatra Race 2017.

Interviul integral îl puteți citi aici.

După acest interviu m-am uitat mai atent în urmă și am descoperit că majoritatea obiectivelor setate de mine, au fost realizate, iar unele dorințe s-au îndeplinit cu exactitate așa cum au fost scrise.

Deși am o listă cu scopuri, planuri, obiective și visuri, pentru anul 2018 îmi doresc să le structurez mai bine și să le măresc numărul.

Vă îndemn să vă scrieți dorințele pe foaie, să munciți pentru realizarea lor și să primiți plăcere de la drumul parcurs până la succes!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *