Cea mai frumoasă familie din Orhei

By  |  0 Comments
Aici veți găsi mai multe istorii despre OAMENII Orheiului. Deschid această rubrică cu familia Boțan :).
Ea – Natalia Boțan – o femeie extraordinară, cu un suflet cald, plin de bunătate, cu o inimă mare, unde încape toată planeta, are în ea un izvor nesecat de înțelepciune și dragoste, e o mamă deosebită, o soție iubitoare, o educătoare cu har și o prietenă adevărată!
El – Roman Boțan – bărbatul cu principii morale, cel mai corect, înțelept, harnic, exigent, dar foarte bun la sulfet, plin de viață, plin de idei, un bărbat al neamului, un om de cuvînt, un om de încredere, un om care poate face multe pentru societate, un om de la care avem mari așteptări!
S-au cunoscut acum 12-13 ani în urmă, povestea lor de dragoste a început mai tîrziu și de atunci DRAGOSTEA e în capul mesei și din tot ce fac împreună se simte acea dragoste adevărată și acea dăruire de sine.
Au 3 copii minunați, Vlada, Simona și Bogdan-Ștefan. Astăzi e mare sărbătoare în familia lor, Vlăduța împlinește 10 ani. E o domniță foarte deșteaptă, ageră, frumoasă, talentată, sociabilă, veselă și foarte descurcăreață.
Să crești mare, pui de om!
Simona e filosoful familiei, o dulceață de copil, e copia tatălui, născută chiar de ziua lui.
Bogdan-Ștefan e regele familiei, e viitorul țării, e speranța neamului și e copia mamei.
El e viceprimarul Orheiului, iar Ea e cea mai bună educătoare și împreună formează o familie adevărată, o familie de la care avem multe de învățat, o familie demnă de urmat.
Cînd în capul mesei stau Iubirea, Grija, Respectul, Pasiunea, Încrederea, Devotamentul, Adevărul și Bunătatea, nu au cum să nu fii fericit!
Vă mulțumesc că existați!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *