Ce gadgeturi vor face furori în 2018? (guest post)

By  |  0 Comments

Ce tipuri de gadgeturi ați vrea voi să vedeți într-un magazin online de device-uri în 2018? Printre multiplele modele de telefoane noi care apar mereu, există și alte inovații în lumea dispozitivelor. Desigur, noile Samsung Galaxy A8 și A8+ sunt excelente, o adevărată  comoară pentru iubitorii de selfie, Însă pe lângă aceste modele noi, s-ar putea ca lumea să aprecieze și alte dispozitive. Experții de la Darwin au pregătit o listă absolut senzațională pentru noi.

  • Lenovo ThinkPad X1 Carbon and Yoga.

Inovația despre care se vorbește în cazul Lenovo ThinkPad X1 este display-ul HDR – mai bună decât rezoluția 4K. Culorile mai aprinse rup tabloul de pe ecran, impresionând profund utilizatorii care l-au testat deja. De asemenea, Lenovo ThinkPad X1 are microfoane cu rază lungă de acțiune pentru a vorbi cu Alexa de la amazon și Cortana de la Microsoft, precum și cele mai noi procesoare de generația a opta. 

  • Olie.

Olie este o lampă inteligentă care răspunde la comenzi prin Alexa (asistentul digital de la Amazon) sau Google Assistant. La fel, lampa Olie mai e și un fel de încărcător fără fir pentru telefonul tău. Olie reprezintă un progres destul de însemnat în domeniul Smart Home objects.

  • Ochelarii pentru Realitatea Augmentată.

Realitatea augmentată crește în popularitate, mai ales după jocuri de tipul Pokemon Go sau apariția filtrelor Snapchat, iar zvonurile despre asocierea ochelarilor din această categorie cu tendința de căutări vocale promite rezultate frumoase în 2018.  Platformele de la Apple și Google, create pentru realitatea augmentată (ARKit and ARCore), aduc foarte multă intrigă, punând tinerii pe jar. După soarta realității virtuale, care nu s-a ridicat cu adevărat la așteptările publicului, încă, rămâne de văzut ce alte accesorii sau aplicații  din domeniul realității augmentate vor fi lansate și dacă vor prinde la public.

  • Philips SmartSleep.

Banda pentru somn de la Philips promite să îmbunătățească somnul la maximum, emițând un ton ce ar crește calitatea somnului cu unde lente (stadiu în care se odihnește cel mai bine creierul). Studiile susțin că o astfel de intervenție ar putea spori capacitatea de muncă din timpul zilei și ar crește simțitor concentrarea. Senzorii de pe bandă pot detecta când adormi și când intri în somn profund. Apoi, un algoritm generează tonalitatea necesară pentru a-ți odihni mintea în mod optim. Sună promițător, nu-i așa?

  • ”Peretele” de la Samsung.

Probabil, ați auzit deja de minunatul exces de ultimă oră, direct de la compania Samsung. Televizorul enorm, care își merită cu bună știință numele de perete deja se numără pe lista de dorințe a multor fani înfocați ai companiei. Promițând o experiență unică, televizorul are, de fapt, dimensiuni manevrabile, fiind alcătuit dintr-o multitudine de panouri ce pot fi aranjate conform mărimilor peretelui tău.

Anul 2018 vine cu roboți personali și tehnică de excepție, în unele cazuri destul de îndepărtată de standardele utilizatorilor obișnuiți, rămâne de văzut cum va aprecia publicul larg aceste tehnologii și ce anume va ajunge în mase, iar ce va rămâne piesă de expoziție. 

Părerea experților de la Darwin

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *