Instameet #DescoperaMoldova 2016

By  |  3 Comments

„Instameet #DescoperaMoldova 2016” este un alt eveniment de promovare a Moldovei ca destinație turistică vinicolă, pe canalele din social media, în mod special pe instagram, facebook și bloguri, de către instagrammeri, vloggeri, bloggeri şi fotografi renumiți din România şi Moldova.

Evenimentul va fi organizat în perioada 11-15 mai 2016, de către Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), cu susținerea partenerilor strategici: Proiectul de Competitivitate USAID Moldova și Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) și cu suportul partenerilor: Asconi Winery, Castel Mimi, Cricova, Mileștii Mici, Eco Resort Butuceni și Aria Hotel Chișinău.

cover instameet

 

Scopul evenimentului este promovarea și creșterea vizibilității Moldovei, ca destinație turistică, pe rețelele de socializare.

Obiective:
– trezirea interesului față de atracțiile turistice ale Moldovei,
– popularizarea hashtagurilor care promovează atracţiile turistice ale Moldovei (#DescoperaMoldova și ‪#‎WineofMoldova‬) pe instagram şi facebook,
– dezvoltarea și creșterea comunității de instagrammeri, vloggeri şi bloggeri de travel din Moldova,
– popularizarea culturii vinului printre tinerii din Republica Moldova și România.
– creșterea notorietății brandului național „VinulMoldovei”
– promovarea mesajului ”Vino și descoperă Moldova!”

Activități:
Vizite la vinării, degustări de vin, tur pietonal prin Chișinău, vizită la Orheiul Vechi, workshop de gătit la Orheiul Vechi, workshop „Cum să folosești instagramul pentru a promova o destinație turistică?” și alte activități interesante.

Participanți:

Am format o echipă din cei mai populari și apreciați instagrammeri, bloggeri, vloggeri și fotografi, atât din România, cât și din Moldova, care vor merge prin țară și vor descoperi cele mai frumoase și interesante locuri de vizitat din Moldova. În curând îi veți cunoaște pe fiecare în parte.

Urmărește-ne pe pagina de facebook a proiectului, unde vor distribui în timp real, postările participanților. De asemenea fii cu ochii pe hashtagul #DescoperaMoldova (pe instagram), unde vom avea grijă să postăm cele mai frumoase momente surprinse de instagrammeri.

Haideți să descoperim Moldova împreună!

Articol scris în cadrul Instameet-ului #DescoperaMoldova (11-15 mai 2016), organizat de către Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), cu suportul partenerilor strategici: Proiectul de  Competitivitate al USAID Moldova și Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerilor: Aria Hotel, Eco Resort Butuceni, ASCONI Winery, Castel Mimi, Cricova și Mileștii Mici, găzduit de către Orheianca.eu.

Comentarii

3 Comments

 1. Elena

  11/05/2016 at 21:47

  Cel mai bun vin?
  Vin la tine!
  🙂

 2. Pingback: Efectele vinului de calitate asupra VINstagrammerilor - Orheianca.eu

 3. Pingback: Instameet #DescoperaMoldova 2016 în cifre - Orheianca.eu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *