Hai la Târgul Ask a Mom ediția a VI-a

By  |  0 Comments

Comunitatea Ask a Mom organizează pe 21 iunie 2015, începând  cu ora 10.00, cel de-al VI-a târg al mămicilor cu pici. Vino cu toată familia să petrecem o zi de weekend împreună.

targ ask

Locație

Evenimentul va alea loc în Chișinău, în incinta GARDEN Palace Events Restaurant & Terrace, de pe strada Vasile Alecsandri 8, în apropiere de Complexul memorial „Eternitate”. Harta cu locația o găsești aici. Intrarea este liberă.

Vânzători

Sunt disponibile peste 50 de locuri, cine este interesat să-și vândă produsele se mai poate înscrie aici, sau să le contacteze pe una dintre organizatoarele evenimentului (Diana Cozlovschi, Marta Bicer, Cristina Mastac). De asemenea sunt invitați să participe în cadrul târgului și agenții economici care au produse pentru copii, mămici și graviduțe.

Activități

Cât mămicile vor fi ocupate cu vânzarea/cumpărarea, picii se vor distra pe terasa restaurantului împreună cu Bubble Show, care va veni cu un mini spectacol, începând cu ora 11:00. Organizatorii pregătesc și alte surprize interesante.

Caritate

Ca de fiecare dată fetele au identificat 2 cazuri pentru care se vor colecta donații în timpul evenimentului:

– Pentru Sandu (2 ani și 8 luni) care suferă de sindromul Dravet, o forma rară de epilepsie.

– Pentru David (3 luni)care suferă de cancer la ochi. Orice ajutor e binevenit.

Sper să ajungem și noi cu Lia-Anastasia la târg, să cumpărăm câte ceva pentru vară, să ne vedem cu voi, să ne distrăm și să petrecem timpul util și frumos împreună 😉 .

Pe 21 iunie toate mămicile sunt așteptate la Târgul Ask a Mom (IV)! Mai multe detalii despre eveniment poți găsi aici.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *