Aplică la National Geographic Photo Camp (deadline 15 martie)

By  |  0 Comments

Internews in Moldova invită tineri activi din toată țara să se înscrie în cadrul unei tabere fotografice, organizate în parteneriat cu National Geographic Society. Este vorba de un program de instruire în fotografie și educație mediatică prin imagini, ce oferă participanților posibilitatea de a experimenta diverse tehnici de creare a istoriilor vizuale, dezvoltând astfel un spirit de analiză critică a evenimentelor/faptelor și transpunerea acestora în imagini de calitate.

Sesiunea de instruire va fi moderată de o echipă de fotografi de talie internațională de la National Geographic Society, care va pune la dispoziția participanților un șir de instrumente și tehnici inovative de redare a istoriilor fotografice.

National Geographic Photo Camp se va desfășura în orașul Soroca, în perioada 16-20 aprilie 2018, iar participarea este gratuită. Organizatorii vor acoperi toate cheltuielile pentru transport, cazare și alimentare, și vor pune la dispoziția participanților toate cele necesare pentru instruire, inclusiv aparatele foto.

După desfășurarea instruirilor, participanții vor avea posibilitatea să-și expună propriile lucrări și să împărtășească experiența obținută la National Geographic Photo Camp. în cadrul unor expoziții publice și întâlniri cu membrii comunității din care fac parte/colegii.

Vor fi selectate persoanele care:
• Au vârsta cuprinsă între 18-25 ani;
• Sunt interesate de fotografie;
• Sunt active și deschise să împărtășească experiența obținută în cadrul National Geographic Photo Camp cu membrii comunității din care fac parte.

Pentru a se înscrie la concursul de selectare a celor 20 de participanți ai National Geographic Photo Camp, tinerii doritori sunt invitați să completeze un formular online până pe 15 martie 2018, ora 18:00. Formularul poate fi accesat aici (https://goo.gl/forms/XYyKzPfdmvilvGvv2). Participanții selectați vor fi anunțați printr-un email până la data de 30 martie.

Pentru mai multe detalii, contactați-o pe Oxana Iuteş la numărul de telefon 060500570 sau oiutes@internews.org.

Acest program de instruire este organizat în cadrul proiectului “Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID (USAID Moldova) și implementat de Internews. Proiectul MEDIA-M își propune să promoveze dezvoltarea unei prese independente și profesioniste în Moldova, oferindu-le cetățenilor acces la o diversitate de perspective și contribuind la formarea unui sector media mai rezistent la presiuni politice și financiare.

Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook: Internews Moldova

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *