Roșu nu e doar culoare, roșu e o stare

By  |  0 Comments

La început îl admiri în taină, îl dorești, te seduce, îl lași pe buzele tale, te inspiră, îți dă curaj, îl porți cu demnitate, începi să-l iubești, îi faci loc în viața ta și acolo rămâne!

Țin minte și acum cât de fericită eram, când mi-am cumpărat primul ruj din banii mei. Se întâmpla prin clasa a noua, economisisem ceva bani primiți de mama (am mers pe jos vreo săptămână, am mai sărit peste gustări la școală), ca să-mi cumpăr primul jur. A fost unul foarte cuminte, nu-mi mai știu exact ce nuanță avea, era din seria Colour TREND de la AVON.

I-am fost fidelă acestui jur vreo 3 ani. Mai târziu am trecut la gloss, o perioadă am folosit doar un ruj igienic cu nuanțe, de la NIVEA.

Un an în urmă am vrut schimbări în viață și am început cu lucruri mici. Mi-am luat atunci 2 rujuri noi, roșii, nu prea roșii, dar tot roșii :D. Nu le ”purtam” foarte des, doar la ocazii speciale și nu mă puteam adapta culorii. Buzele mele spuneau mai mult decât eram eu pregătită să ”povestesc”.

Foto-Union-5774

Timplul trecea, femeia din mine prindea la curaj și într-o zi a simțit că e momentul să ”vorbească” mai mult. Culoarea roșie cucerea tot mai mult teren în viața mea, până a ajuns să mă reprezinte.

Cu ce timp în urmă am primit un cadou special din partea AVON Moldova și am hotărât să-mi împart impresiile cu voi, după ce le-am folosit. Nu fac publicitate, doar dau mai departe ce simt că merită ;).

ruj avon

Cel mai mult mi-a plăcut rujul din gama LUXE, nuanța – roșu. L-am purtat la prima mea prezentare de modă și m-am simțiț extraodinar acolo, inclusiv datorită buzelor roșii. Să vă spun un secret, e unul din rujurile preferate a Loredanei Groza ;).

sursa foto

Ultra color indulgence, nuanța red dahlia e ca un balsam, înmoaie buzele și îți conferă e senzație foarte plăcută, e și cu SPF 15.

red-bucuresti

 

Rujul Ulta Colour cu nuanța de coral mi se potrivește în zilele cu soare, când nu prea am timp pentru machiaj și folosesc doar cu rujul și cu rimelul, aporpo tot de la AVON. Am lasat rimelul de la Maybelline pentru Big&Daring Volume Mascara și nu regret, chiar dacă la început eram sceptică. Acum nu mai folosesc creionul pentru conturul ochilor, doar rimel și sunt gata :).

Când mă gândesc că un machiaj ordinar îmi lua vreo jumătate de oră, iar acum am ajuns la performța de 10 minute :).

Există multe lucruri mici, care fac femeia fericită, rujul roșu e unul dintre ele! Eu aleg rujul roșu de la AVON.

*Acest articol e doar părerea mea față de câteva produse testate, care, consider eu, că merită promovate. Nu comercializez produsele menționate mai sus.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *