@orheianca – best 9 of instagram 2017

By  |  0 Comments

Am recunoscut de mai multe ori că din toate rețelele de socializare cel mai mult îmi place instagram-ul. De acolo îmi iau doza zilnică de inspirație. Feed-ul meu conține 50% fotografii de travel, urmăresc câteva conturi internaționale, dar și mulți fotografi, bloggeri și instagrammeri de travel și lifestyle, atât de la noi, cât și de peste hotare.

În 2017, am postat pe @orheianca doar 150 de fotografii (atât de puține?), care au acumulat aproape 17.000 de inimioare de la voi. Mă bucur să observ că vă plac pozele care transmit emoții și stări, în 2018 voi continua să postez conținut care transmite energie pozitivă.

În 2018, voi posta poze din escapadele mele doar pe instagram, după care voi veni cu impresiile pe blog. Am luat această decizie pentru a motiva prietenii de la facebook să mă urmărească și pe instagram, dar și pentru a crea o poveste acolo.

Folosesc regula celor 3 poze (postez câte 3 poze una lângă alta, care au legătură, fie din aceeași locație sau de la același eveniment) și încerc să am un istoric care inspiră.

@orheianca instagram

Foarte rar postez vreo fotografie needitată, majoritatea dintre ele sunt trecute prin SnapSeed. Încerc să nu fac abuz de filtre, așa că le măresc expunerea și le adaug luminozitate. Știu că mai mai multe de învățat de la cei mai buni, așa că accept orice critică constructivă.

Am un cont crescut organic (fără aplicații follow for follow, etc.) și îmi doresc ca pozele mele să ajungă la sufletul vostru, să vă inspire să descoperiți lumea și să (re)descoperiți partea frumoasă a Moldovei.

Hai să facem un schimb de recomandări 😉 . Vă scriu mai jos lista mea de conturi pe care le ador, iar voi veniți în comentarii cu recomandările voastre.

Începem cu contul oficial @instagram (care are la moment 231 milioane de followers)

@fantastic_earth

@nakedplanet

@natgeo

@natgeotravel

@earthpix

@map_of_europe

@discovery_zones

Un cont cu fotografii impresionante și istorii din trecut: @historyphotographed

Pe țări: 

Majoritatea destinațiilor turistice au un cont oficial @visit+orașul sau țara.Vă îndemn să le căutați.

@romaniamagica,

@dordebucovina

@VisitPortugal

@VisitAustria

@visitgreecegr

@team_greece

Din Moldova:

@moldova_mea

@visitmoldova

@igmoldova

Astea sunt doar o parte dintre conturile dragi mie. Vă invit să completați lista ;).

În curând vin cu mai multe recomandări de conturi ale instagrammerilor care merită a fi urmăriți, mai multe detalii despre hashtaguri populare, dar și alte surărize ;). Până atunci, distribuiți acest articol pentru a ajuta cât mai multă lume să găsească conturi care inspiră și dați follow contului @orheianca ;).

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *