Mihaela Şerpi – cel mai activ voluntar al anului 2016

By  |  0 Comments

Pe Mihaela Șerpi am cunoscut-o acum un an și atunci am înțeles că e o tânără specială, cu mare potențial și cu o energie molipsitoare. Descoperind-o mai bine, m-am regăsit în ea. Învață în același liceu în care am învățat și eu, face mult voluntariat, știe ce vrea, are ambiție, curaj și acea doză moderată de nebunie, vrea să schimbe lumea și chiar îi reușește!

mihaela-serpi

Am colaborat în proiectul #VisitOrhei, unde mi-a fost coordonator din partea Fondului pentru Tineri Orhei. Atunci i-am apreciat calitățile de lider și mi-am dat seama cât de responsabilă și înțeleaptă poate fi.

mihaela-serpi-orheianca

Recent munca i-a fost răsplătită. Mihaela Şerpi a fost desemnată Cel mai activ voluntar din Moldova, al anului 2016. Un titlu meritat din plin, care vine ca un răspuns la întrebarea colegilor: „La ce-ţi trebuie ţie tot voluntariatul ăsta?”.

mihaela-serpi-voluntarul-anului

mihaela-serpi-premiu

În Orhei avem mulţi tineri activi, care merită a fi apreciaţi şi premiaţi. Jos pălăria, în faţa voluntarilor!

mihaela-serpi-visit-orhei

Noi, maturii, avem responsabilitatea să susținem așa tineri, să-i încurajăm să prindă la curaj și să zboare spre culmile succesului. Sunt sigură că vom auzi multe despre orheianca – Mihaela Șerpi! Mult succes, draga mea!

Aici, Mihaela Şerpi scria primul guest post la mine pe blog, vezi în câte organizaţii activa atunci ;).

Aici, poţi urmări un interviu pe diez.md despre activitatea ei.

Urmează pe blog povestea omului din spatele voluntarilor din Orhei, cea care le suflă în aripi, îi ajută, îi ghidează în activităţile lor şi le descoperă potenţialul. Da, va fi un articol despre Corina Erhan, femeia cu sulfetul cald şi vocea blândă, care inspiră!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *