27 februarie 2020. București – PR Forum ediția a XIV-a

By  |  0 Comments

Intr-un domeniu in continua schimbare precum cel al relatiilor publice, cunostintele necesare pentru a fi cu un pas inaintea concurentei nu doar ca evolueaza, ci devin mai numeroase. PR Forum aduce la final de februarie cele mai noi tendinte si perspective in comunicare in cea mai mare intalnire a practicienilor din domeniu. Vino sa descoperi cele mai relevante idei, solutii concrete si studii de caz creative.

PR FORUM 2020

A 14-a editie PR Forum a avut loc pe 27 februarie 2020 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul se adreseaza practicienilor si specialistilor in relatii publice si comunicare care doresc sa afle informatii esentiale si sa-si formeze o imagine clara asupra transformarilor prin care trece industria de comunicare. Editia a 14-a va aduce in prim plan tendintele, oportunitatile si provocarile industriei de PR.

CINE PARTICIPA

PR FORUM este un eveniment adresat:

  • Communication and corporate affairs managers
  • Communication and marketing managers
  • New Media specialists
  • Independent consultants
  • Advertising specialists
  • PR specialists
  • Journalists
  • Bloggers

CE VEI AFLA

Bune practici
Afli bune practici actuale pentru activitatile de PR traditionale si identifici noile tendinte care iti pot imbogati campaniile de comunicare.

Creativitate
Intri in culisele unor campanii creative si gasesti solutii pentru activitatile din 2020. Schimbi puncte de vedere si afli idei noi de la minti creative.

Eficienta
Evaluezi idei, inveti noi tactici de promovare, creezi un plan de PR eficient. Stii cum sa alegi canalele de comunicare si ce sa masori la final.

MOTIVE DE PARTICIPARE

Primesti know-how aplicat
PR Forum este un must pentru cei care vor sa afle noile tendinte in comunicare si relatii publice, oferind echilibrul perfect dintre studii de caz, sesiuni practice si dezbateri.

Intalnesti profesionisti ca tine
Cadrul relaxat si atmosfera primitoare ofera prilejul ideal pentru networking si schimbul de idei cu profesionisti din industrie si speakerii participanti la conferinta.

Beneficiezi de continut valoros
Timpul si resursele echipei sunt importante de aceea iti oferim accesul la uneltele potrivite pentru eficientizarea campaniilor si imbunatatirea rezultatelor.

AVANTAJE PARTICIPARE

Cel mai bun continut
EchipaPR Forum are departe cea mai vasta experienta in domeniul evenimentelor de comunicare, an de an aducand in prim plan cele mai noi subiecte.

O locatie deosebita
Un eveniment premium trebuie sa aiba o locatie premium. De aceea, in fiecare an, PR Forum e gazduit de unul dintre cele mai mari hoteluri din Capitala.

Pranzul si pauze de cafea
Fata de alte evenimente, PR Forum include acces la pranz si pauzele de cafea, cu meniul unui hotel de 5 stele atat la pranz cat si in pauzele de cafea

Vezi aici mai multe detalii. Ne vedem la #PRForum20.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *