Maxim Prepeliţă – orheianul cu voce de aur merită cel puţin o explicaţie de la „Românii au Talent”

By  |  0 Comments

L-am descoperit pe Maxim Prepeliţă, după prestaţia s-a excepţională la preselecţiile concursului „Românii au Talent” şi mi-am propus să-l cunosc şi să-i scriu povestea pe blog. Din păcate, povestea lui a luat o altă întorsătură, iar experienţa cu organiazatorii concursului din România esta una neplăcută.

Soţia lui Maxim a venit cu o explicaţie amplă, cum au decurs lucrurile de la preselecţie, până în momentul când au fost anunţaţi că nu mai participă în concurs. Textul preluat de pe facebook:

„Am vorbit cu ei si explicația a fost următoarea : ne pare rău dar dumneavoastră nu ați fost selecționat in etapa următoare, va mulțumim pentru participare, acesta a fost convorbirea noastră cu ei înainte cu o săptămana de semifinala in care trebuia sa participe, pe 19 mai. Noi zicem bine atunci, dar chestia miraculoasa este ca ei cu o luna in urma il suna si ii spun următoarele: Maxim felicitări, ai trecut in semifinala, pe data de 19 vei participa si este de dorit sa vii pe data de 17 mai la București sa facem repetiții, au urmat încă citeva convorbiri in legătura cu piesa care trebuia sa evolueze, tot bine si frumos. Intre timp aflindu-ne in vizita la București cu chestii personale ne-am gindit ce bine fi sa ne asculte cineva din a lor, un producator ca sa ne asiguram ca piesa aleasa va fi pe măsura si uite ca am ajuns la cineva, ne-a ascultat si a rămas surprins plăcut zicind ca nu are nevoie de modificări si aranjament si urma domnul sa vorbească cu ei! De atunci ei nu au mai sunat, lăsându-ne sa ne gindim că totul e Ok! Întrebarile  mele sunt?

1. De ce suna si felicită oamenii pentru ca au trecut in semifinala si mai apoi te elimina?

2. Oare cind feliciți omul, poate sa fie pe undeva incertitudini in privința participarii?

3. Bine, daca după audierea de la București ceva nu le-ar fi plăcut, trebuiau îndată sa ne anunțe si sa ne spună, imi pare rău dar chestia este uite asa…

4. Oare mai au nevoie de jurați in show-ul asta dacă vorbele lor nu prea vad ca ar conta, mentionez doar citeva din spusele Andrei : „pot sa numar pe degete de cite ori am fost surprinsă in sezonul 7, ai patru de „da” si talent cu carul si te așteptam in etapa următoare”.

5 .Oare noi aveam sa ne supăram pe ei dacă nu ne sunau deloc sa ne felicite? Nu!

In fine am povestit totul! Cine are ochi sa vadă a văzut si cine are urechi sa audă a auzit ! Între timp vreau sa va mulțumim la toți pentru susținere si apreciere si că Talentul sa triumfe ! ❤ ” comentariu scris de Katia Paciu, soţia lui Maxim Prepeliţă la postarea de la mine de pe wall. 

În regulamentul concursului nu este menţionată o altă etapă de preselecţie, după ce ai trecut de juriu.

regulament romanii au talent

Pro TV-ul a venit cu o reacţie pentru publicaţia dcnews.ro în care menţionează următoarele:

reactia protv

Rezumatul evenimentelor:

septembrie 2016 – Maxim Prepeliţă participă la preselecţia din Moldova, unde ridică sala în picioare, ia 4 de DA, îi face „piele de găină” Andrei, care spuse că rar i se întâmplă să fie surprinsă de un concurent.

martie 2017 – apare emisiunea la Pro TV

2 aprilie – Maxim a fost sunat de Alexandra, membră a echipei Românii au Talent, care l-a felicitat şi anunţat că a trecut în semifinală, invitându-l la Bucureşti pe 17 mai, ca să evolueze pe 19 mai în ultima semifinală a concursului. De atunci au mai vorbit de câteva ori despre piesa pe care urma s-o cânte în semifinală.

10 aprilie – Maxim cu soţia au fost la Bucureşti într-o vizită la rude, au vorbit atunci cu Alexandra, că dacă tot sunt acolo, să meargă la o repetiţie. A fost la Pro Tv unde a fost ascultat de Paul Ilia, care a rămas surprins de prestaţia lui.

10 mai – au procurat bilete spre Bucureşti şi i-au sunat Alexandrei că ei vin mai devreme la Bucureşti, atunci au aflat vestea bombă – au fost eliminaţi din concurs, că aşa au decis producătorii, atât.

12 mai – Maxim a postat asta pe pagina de facebook Românii au Talent.

12 mai – apare ştirea despre eliminarea lui Maxim Prepeliţă din concurs.

13 mai – A fost sunat de o altă doamnă de la Pro TV, care a menţionat că Maxim nu a trecut în epata următoare, că aşa au decis producătorii, fără alte explicaţii.

Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, acest băiat talentat merită cel puţin o reacţie din partea voastră!

De ce a fost eliminat din concurs, după ce a luat 4 de DA şi a fost anuţat să se pregătească de semifinala din 19 mai?  Dragi juraţi, comentariile voastre de după prestaţia lui Maxim Prepeliţă se contrazic cu decizia luată de producătorii evenimentului, or spusele domniilor voastre nu mai contează în acest concurs?

Până vine o reacţie din partea lor, haideţi să ne solidarizăm şi să-l susţinem! Vă îndemn să scrieţi în continuare pe pagina de facebook Românii au Talent şi să cereţi o explicaţie pentru Maxim Prepeliţă. Veniţi cu mesaje de susţinere pentru el, o puteţi face chiar în comentarii la acest articol.

Ştiţi prea bine că pe acest blog nu postez informaţie negativă, scandaluri şi intrigi, dar n-am putut trece indiferentă faţă de povestea unui orheian talentat, nedreptăţit şi dus de nas la un concurs, care părea a fi unul serios.

După postarea de aseară, deja au scris în presă Unica.md şi Ea.md

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *