Virgiliu Ilașcu. YouPrint. Huse personalizate. Promoție. Concurs

By  |  3 Comments

Virgiliu Ilașcu este unul dintre puținii tineri din Moldova, pe care îi invidiez și vă spun imediat de ce :). La doar 16 ani administrează propria afacere, YouPrint și gândește mai matur decât mulți semeni de-ai mei. L-am cunoscut acum 1 an, dar abia acum am aflat că nici major nu e.

El e băiatul care are grijă ca telefoanele noastre să fie „îmbrăcate” frumos și deosebit. Virgiliu a început să facă primii săi bani pe la 14 ani, când se ocupa cu importul și vânzarea huselor pe piața din Moldova. Peste o perioadă de activitate și-a dorit mai mult, atunci a hotărât să devină el producătorul. În decembrie 2014, după un an de business „cumpăr-vând”, din banii obținuți și-a cumpărat primul printer performant, mare (1x1m) pentru a putea imprima orice, pe aproape orice suprafață. Așa au apărut pe piață primele huse personalizate, care puteau fi ușor comandate online.

În acești ani de activitate a participat la multe evenimente, a susținut la rândul său alte proiecte ale tinerilor, a acumulat foarte multă experiență în domeniul comunicării, publicității, vânzărilor, psihologiei omului, negocierilor și alte domenii. L-au ajutat și cunoștințele obținute la Colegiul de Informatică, în special noțiunile economice de bază. Își dorește să creeze noi locuri de muncă pentru tinerii din Moldova, dar se confruntă cu lipsa de motivație a tinerei generații.

Îi plac provocările și își dorește să-și extindă afacerea peste Prut. În curând va lansa un nou proiect la București.

Virgiliu Ilașcu este tânărul care demonstrează, prin propriul exemplu, că este posibil să faci afaceri în Moldova, dacă ai idei, ambiție, curaj și muncești mult, iar vârsta fragedă nu este o problemă. Toată afacerea o gestionează online, de la distanță, el fiind acum la studii în Irlanda. (Acum recunoașteți că și voi îi invidiați 🙂 .)
Virgiliu Ilașcu

Recent YouPrint a lansat o nouă „haină” pentru telefoanele celor pasionați de turism, care își doresc să promoveze Moldova și să devină ambasadori ai turismului. Împreună cu Virgiliu ne-am propus să facem cititorilor blogului mai multe surprize.

Prima surpriză
Fiecare persoană care își dorește o husă cu logoul turistic al Moldovei, va beneficia de o reducere de 20%, dacă în momentul comandării husei va spune parola „orheianca” sau va menționa ca a aflat despre husele personalizate, de pe blogul meu. Prețul huselor fără reducere este 199 lei. Promoția va dura până pe 1 mai 2016.

Comanda se face foarte simplu, printr-un mesaj pe pagina You Print, în care trebuie să indicați tipul de telefon, culoarea dorită, adresa, numărul de telefon și parola pentru reducere ;). Veți primi un mesaj de confirmare, iar în 24 de ore (pentru comenzile din Chișinău) husa vă va fi livrată gratuit, la adresa indicată. Achitarea se face la curier.

Pentru comenzile din afara Chișinăului și a Moldovei va fi necesar să suportați cheltuielile de livrare.huse cu logo turistic al Molovei
A doua surpriză 

Puteți câștiga una din cele 3 huse, dacă participați la concurs ;). Pentru asta trebuie să respectați 2 condiții:

1. Să recomandați o nouă destinație turistică din Moldova, care merită a fi vizitată și scrieți pentru ce culoare a husei optați: alb, negru sau galben (comentați direct pe blog).
2. Distribuiți acest articol pe facebook.

Câștigătorii vor fi aleși pe 17 aprilie și anunțați pe pagina blogului Orheianca.eu.

Dacă doriți orice altă husă personalizată (cu poze sau texte proprii), puteți să o comandați aici.

Sper că povestea de succes a lui Virgiliu Ilașcu să inspire și pe alți tineri care au idei, dar nu au curajul să inițieze propria afacere.

Îmi doresc să văd cât mai multe persoane cu huse turistice, care își doresc să devină ambasadori ai turismului în Moldova. Dezvoltarea turismului depinde de fiecare dintre noi, iar împreună putem aduce o contribuție frumoasă la promovarea țării.

UPDATE

Câștigătorii concursului sunt Plugaru Adry, Steven Mantani și Cristina Hristoforov. Felicitări!

Comentarii

3 Comments

 1. Antonela

  08/04/2016 at 19:54

  Manastirea Capriana
  :alb 🙂

 2. Plugaru Adry

  10/04/2016 at 12:57

  Stîncile de la Brînzeni, Edineț. Husă neagră)

 3. Dorina

  15/04/2016 at 16:53

  Complexul patrimonial „Capul de Pod”Sarpeni
  Negru

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *