Şi eu sunt mamă pe „eumama.md”

By  |  0 Comments

Am început anul cu o colaborare. Blogul unei orheience a devenit partener cu ghidul pentru mămici Eumama.md, de astăzi, articolele mele apăr în blogrollul lor.

Despre acest proiect am aflat dintr-un grup de mămici, de pe facebook şi am fost interesată să aflu mai multe detalii.

Eumama este un îndrumar pentru mămici, aprobat de către Asociaţia de Medicină Perinatală din Republica Moldova, ce cuprinde informaţie despre creşterea, dezvoltarea şi îngrijirea copilului, de la naştere, până la vârsta de 7 ani. Primul ghidul a apărut în martie 2014 şi de atunci este distribuit gratis în toate maternităţile din mun. Chişinău, Bălţi și Cimişlia. Împreună cu ghidul, mămicile primesc şi un pachet cu produse-surpriză de la partenerii proiectului. Poate facem împreună, posibilă distribuirea ghidului şi în Orhei ;).

2Nu fac parte din vreun proiect finanţat, dar au parteneri de încredere, care îi susţin.

Pentru anul 2015, Eumama pregăteşte o surpriză pentru mămicile cu pici. Despre ce e vorba,  vei afla în viitorul apropiat.

6

Echipa Eumama este formată din Ludmila Agheni, coordonatoarea proiectului, Vera Lozovanu-Gutu, redactorul site-ului şi reprezentanţii din fiecare maternitate, care se ocupă de distribuirea ghidului..

Eşti o viitoare mămică, ai deja un pici, atunci întră pe www.eumama.md şi vei găsi multă informaţie utilă.

Admir şi susţin mămicile cu iniţiativă!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *