Profitați de promoția de la Librarius (3 cărți = 49 lei)

By  |  1 Comment

Am aflat recent despre promoția de la Librarius și am trecut azi pe acolo să-mi iau câteva cărți, aproape gratis – 3 cărți la doar 49 de lei (iar pentru că informațiile utile trebuie răspândite, am adunat pe blog detalii despre această promoție).  librarius orhei

Am vrut mai multe ghiduri turistice de la National Geographic, dar mai aveau doar Spania și Portugalia (voi mai cauta la pe Chișinău și alte țări, sper să găsesc cât mai multe).

Mergeți la Librarius Orhei sau la cele din țară și completați-vă colecția de cărți, aveți de unde alege: cărți cu povești, cu rețete, 100 de opere esențiale, 101 cărți de citit într-o viață, muzee, 100 de idei geniale, aventuri, etc. Promoția e disponibilă în toate librăriile „Librarius” și chioșcurile „Moldpresa”.

promotie librarius

LIBRARIUS a fost fondată în anul 2010 de către compania ,,Moldpresa” și reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova. Este o rețea de librării de talie europeană, care, la moment cuprinde 15 librării, situate în Chișinău, Bălți, Ungheni și Orhei. 

librarius orhei adresa

Puncte de vânzare din toată țara

Mai multe informații găsiți aici.

Cumpărarea cărților e o investiție pe termen lung, iar când sunt promoții e păcat să nu profităm de ele ;).

Comentarii

1 Comment

  1. Olga

    26/03/2016 at 16:31

    Gata,m-ai molipsit si pe mine draga Svetlana,astazi am vizitat si eu magazinul de carti Librarius din Orhei si am luat pentru picii mei carti cu povesti iar pentru mine o carte buna despre parenting. Merci pentru pofta de lectura! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *