Mergeți la Haidook Summer Fest 2018

By  |  0 Comments

În ultima vreme se organizează tot mai multe evenimente frumoase și nu știi pe care să le alegi. Mie îmi plac festivalurile tematice, unde ai ocazia să întâlnești oameni cu diferite pasiuni și povești. Din această categorie face parte și Festivalul Haiducilor – Haidook Summer Fest 2018, eveniment care va avea loc pe 15, 16, 17 iunie 2018, în satul Brebu, Comuna Runcu, județul Dâmbovița, România.  

Am avut ocazia anul trecut să simt energia evenimentului și îmi pare rău că în acest an coincide cu Opera de la Butuceni. Așa că vă invit pe voi să mergeți în locul meu 🙂 .

Evenimentul este dedicat atât iubitorilor de cai, familiilor cu copii cât și tuturor celor aflați în căutare de activități în natură.

Haidook Summer Fest 2018 este despre Cai, Natură și Tradiție! 

Programul pe zile

Vineri, 15 iunie 2018: ziua va fi dedicata pasionatilor si practicantilor de calarie care isi vor demonstra abilitatile in prima etapa a concursului de Working Equitation. Acesta prima zi a concursului se va axa pe disciplina dresajului.

In plus, o parte dintre haiducii nostri de seama, care vor fi deja prezenti pe meleagurile runcene, vor ajunge si in manejul din varful dealului pentru a-si face incalzirea alaturi de partenerii lor cabalini. Astfel, cei prezenti vor asista la o serie de antrenamente ale artistilor care vor performa in arena in zilele de sambata si duminica. Printre acestia ii amintim pe Miron Bococi, insotit de fratele sau, Liviu Bococi si prietena sa, Mabel Ramirez Fernandez, Denis Stefan, prietenii nostri de la Basme cu Cai si Bate Saua si lista poate continua.
Sambata, 16 iunie, va fi ziua in care Flick si Popescu, gazdele noastre, vor da oficial startul celei de-a treia editii a festivalulului, cu incepere de la ora 12:00, fiind si ziua cu cele mai diversificate activitati artistice in manej.

Va fi ziua in care vom vedea maestrii momentului in actiune. Ei ne vor delecta cu eleganta dansului lor in momentele dedicate disciplinei dresajului si in acelasi timp ne vor tine cu sufletul la gura in momente spectaculoase cu acrobatii si cascadorii calare, marca Masters of Djigjit.

Haidoocii Miron Bococi, Denis Stefan si Liviu Bococi isi vor face intrarea in scena in forta, dar nici haidoocitele nu se vor lasa mai prejos, Mabel Ramirez Fernandez si Roxana Chiperi sunt doar cateva dintre numele pe care le vom auzi rasunand in vaile muntilor Leaota.

In egala masura, pentru concurenti nostri va fi ziua care le va aduce noi provocari de infruntat in cadrul competitiei de Working Equitation. 

Duminica, 17 iunie 2018: va fi ziua dedicata copiilor la Haidook Summer Fest.

Zorii zilei vor gasi concurentii nostri intr-o noua proba de Working Equitation, de aceasta data de viteza.

Imediat dupa aceea Vadim Virgolici si Asociatia Bate Saua vor prelua legatura si ne vor introduce in lumea copiilor isteti si curajosi, care pretuiesc natura si caii.

Miron Bococi isi va face din nou aparitia in manej pentru a-si lua la revedere de la noi pana la urmatoarea editie, lasand astfel loc prietenilor nostri de la Basme cu Cai sa se pregateasca pentru a pune in scena cea mai noua productie a lor, spectacolul Baba Samca.
In rest, nu vor lipsi ceaune cu mancare aburinda, atelierele pentru copii, concursurile autohtone de maiestrie, plimbarile calare, lenevitul pe baloti de paie la soare si aruncatul cu privirea in zarea albastra.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe facebook Haidook Summer Fest 2018.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *