Lasă jocurile online și mergi la EXIT GAME

By  |  0 Comments

Ce jocuri ai în telefonul mobil, dar pe tabletă, în laptop? Recunosc, am pierdut și eu vremea cu jocurile astea online, dar într-o zi (cam în acea perioadă când am decis să-mi fac blog) am șters toate jocurile și am spus STOP jocurilor online ;).

Într-o zi am primit o invitație la un altfel de joc, unul offline :).

orheianca-exit game

Ce este EXIT GAME?

Este un joc, real, ce se întâmplă într-o cameră reală, cu oameni reali :). Este o activitate de aventură, cu un scenariu unic, în care oamenii sunt închiși într-o cameră din care trebuie să evadeze în timp de 60 de minute. În cameră sunt o serie de puzzle-uri, indicii și mecanisme optice, auditive, tactile și vizuale atent legate între ele, care te ajută să evadezi.

bloggeri-exit game

La moment sunt deschise 3 camere diferite, în fiecare cameră pot participa echipe formate din 4 persoane. Pentru rezervări sunați la 0793 60 690. Îi găsiți în Chișinău, sectorul Botanica, pe strada Traian 22.

orheianca exit game

Noi am evadat din ”Spitalul de Psihiatrie”, camera numărul 1.

Prețuri și program

Luni – Duminică de la ora 12:00 până la 24:00;

Luni – Vineri de la ora 12:00 – 18:00 costă 300 lei per echipă;

Luni – Vineri de la ora 18:00 – 24:00 costă 400 lei per echipă;

Sâmbăta și Duminica – 400 lei.

Maxim Motângă, inițiatorul acestui joc în Moldova, ne-a povestit că a participat la așa gen de activitate în Ucraina, i-a plăcut foarte mult și s-a ambiționat să deschidă o afacere acasă. De la idee, la realizare a trecut aproape un an, cu investiții proprii și multă muncă, în februarie 2015, a fost jucat primul joc la EXIT GAME.

max- exit game

Noi am fost 4 bloggeri Elena Braga, Ronin Terente, Vadim Suvieca și subsemnata :). Am ieșit din ”Spitalul de Psihiatrie” în 52 de minute, mai repede decât timpul preconizat. Ne-am distrat, am râs, ne-am simțit foarte bine împreună și vrem să mai mergem într-o zi.

bloggers-exit game moldova

Nu vă spus cum a fost în cameră, veți afla și veți vedea cu ochii voștri, când veți merge acolo ;). Ce se întâmplă la EXIT GAME, acolo rămâne.

bloggeri cuminti exist game

Bloggeri cuminți 😀

Vă plac aventurile? Vreți experiențe noi, ieșiți din online și mergeți la EXIT GAME.

foto credit: Vadim Suvieca

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *