Hai la săniuș la Orheiul Vechi

By  |  0 Comments

Ce faci în weekend? Hai la săniuș la Orheiul Vechi!

Săptămâna trecută am participat la un eveniment organizat la Orheiul Vechi, de către JCI Moldova, iar la pauza de masă am tras o fugă la săniuș.

Eram proaspăt revenită de pe pârtiile din Austria (despre care vă voi povesti într-un alt articol) și îmi doream atât de mult să găsesc o săniuță și să-mi amintesc de copilărie, că dorința mea s-a îndeplinit foarte repede :D.

Nu e cel mai înalt derdeluș, dar priveliștea și energia din jur te face să urci dealul la fuguța.

De asemenea vă puteți plimba prin Butuceni cu sania trasă de cal sau de ponei. Calul este ”parcat” lângă Pensiunea Butuceni, unde puteți lua masa.


Pârtia pentru săniuș se află pe teritoriul fermei pensiunii Butuceni, iar final, tot acolo puteți gusta din izvarul, ceaiul și cornișoarele pregătite special pentru cei care vin la săniuș la Orheiul Vechi.

  

Între pauze, vă puteți împrieteni cu animalele de la fermă, care sunt foarte prietenoase și iubesc fructele.

Pârtia de la Pensiunea Butuceni este iluminată, așa că vă puteți da cu sania și sub clar de lună.

 Orheiul Vechi are un farmec aparte, pe timp de iarnă. Vă recomand să mergeți la Butuceni și să vă dați cu sania, buna dispoziție este garantată, iar după asta să vă încălziți lângă cuptor, să savurați niște plăcinte, mămăligă, colțunași sau sarmale ca la bunica acasă și să vă amintiți de copilărie.

sursa foto: Eco Resort Butuceni

Pentru detalii și rezervări la pensiune sunați la: +37379617870.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *