Hai la Palas Mall să prindem sezonul reducerilor

By  |  0 Comments

Reduceri! Reduceri! Reduceri! Sezonul reducerilor la Palas Mall e aproape pe sfârșite. Hai în acest weekend la Iași să ne pierdem prin magazine și să profităm de cele mai mari reduceri ale verii.

Transport

Compania Travel Point, partener oficial Palas Mall, organizează transport la comandă la shopping la Palas Iași. Poți să mergi sâmbătă, 18 iulie sau duminică, 19 iulie.

Pornirea: ora 7:00, din fața oficiului Travel Point ( strada Iurii Gagarin 3, în apropierea gării feroviare). În vreo 3-4 ore ajungem la Palas Mall, în dependență cât ne reținem la vamă.

Întoarcerea: ora 18.00, din fața Palas Mall (ajungem pe la 22.00-23.00, iar depinde cât de repede trecem vama)

Preț: 300 lei (drumul tur/retur, un set de vouchere, transport confortabil, atmosferă plăcută și mici surprize din partea companiei)

Pentru rezervări sunați la numărul 069157608 – Irina.

Evenimente

ExpoMineralia – Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii, uimeşte din nou, aducând la Palas Mall, în premieră la Iaşi, piese de colecţie cu o vechime de zeci de milioane de ani. În perioada 15 – 19 iulie 2015, vom putea admira şi chiar achiziţiona rămăşiţe de dinozaur şi multe alte fosile. Vedetele acestei ediţii sunt dinţii de dinozaur, bucăţile de meteorit şi amoniţii uriaşi.

În plus, vizitatorii târgului vor găsi în Atriumul Palas Mall alte peste 150.000 de bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte lucrate cu măiestrie, din pietre preţioase şi semipreţioase. Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

eveniment_principala_medium

De preferat să aveți roni cu voi, euro sau dolari. Cursul la leul moldovenesc e dezavantajos la exchange-ul din Palas Mall.

Este wifi gratis, atât în Palas Mall, cât și în grădină (unde recomand din tot sufletul să mergi și să te relaxezi pe iarbă după o zi grea de „alergat” prin magazine 😉 ).

Eu merg să beau o cafea de la Starbucks, să mănânc multă înghețată, să-mi cumpăr cărți de la Cărturești sau Librarius, să cumpăr câte ceva pentru cei dragi și să-mi caut un cadou (mi-au rămas zile numărate până la marele eveniment și încă nu știu ce anume vreau de ziua mea 😀 ).

starbucks palas mall

De curând, Make-up Art Cosmetics (MAC), una dintre cele mai influente și revoluționare companii din industria cosmetică la nivel mondial, a deschis la Palas Mall primul magazin din Iași și cel de-al șaptelea din Romania.Un motiv în plus să vii cu noi la shopping 😉 (să nu zici că nu ți-am spus 🙂 ).

mac palas mall

Alege ziua potrivită pentru tine, sâmbătă sau duminică, sun-o pe Irina – 069157608 sau pe mine – 060808597, fă o rezervare și ne vedem la Mall ;).

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *