Băiatul cu chipiul albastru

By  |  0 Comments

Mă consider o femeie norocoasă, pentru că sunt înconjurată de oameni extraordinari, deştepţi, frumoşi, nebuni, interesanţi, creativi, perseverenţi, înţelepţi, visători, optimişti, ambiţioşi, pozitivi, veseli, vizionari, cu beculeţele aprinse, dornici de aventuri şi mereu în mişcare! Cel care stă în  fruntea clasamentului şi ocupă locul de onoare în  sufletul meu, este un baiat cu chipul albastru 🙂 . El este întruchiparea tuturor calităţilor enumerate mai sus!

El este fratele meu, Vasile!

Vasile e cel mai mare susţinător şi critic al meu (bine, acum se luptă pentru locul 1, cu fiica mea, Lia-Anastasia 😀 ). Pentru mine e o mare realizare când primesc ok-ul de la el şi îi sunt recunoscătoare pentru toate „şuturile” primite de-a lungul vieţii (dar şi pentru cele pe care urmează să le primesc 😀 ).

Când eu zbor cu capul în nori, el e cel care mă trage pe pământ. Când nu am chef de nimic, el mă face să zâmbesc. Când nu-mi ţin promisiunile, el mă critică cel mai dur. Când calc pe greble, el face mișto de mine. Când nu mai am puteri, el îmi dă curaj şi speranţă.

De la el am învăţat să am răbdare şi să tratez oamenii cu bunătate.

Fix un an în urmă (pe 17 aprilie 2016), băiatul cu chipiul albastru s-a ambiţionat să participe la maratoane. Cu o agendă foarte încărcată, cu multe responsabilităţi, totuşi, găsea timp pentru a purta chipiul albastru şi a aduce medalii acasă.

vasile cosneanu maratoane

În anul 2016 a alergat zeci de kilometri, atât la maratoanele din Moldova, cât şi la cele de peste hotare.

 Chişinău – 10 km 

Vasile cosneanu chisinau  Braşov – 10 km 

FB_IMG_1492438842642

Odessa – 21 km 

vasile cosneanu odessa

 Purcari – 10 km 

FB_IMG_1492438974169

 Bucureşti – 21 km 

FB_IMG_1492438891202

 Cluj – Napoca – 10 km 

vasile cosneanu cluj

Mi-a propus să alerg şi eu cu el, dar în 2016, aşa şi n-a reuşit să mă convingă.

Prin această postare, vreau să-mi asum public că în 2017 mă pun pe alergat :). Voi alerga pentru băiatul cu chipiul albastru, voi alerga pentru fratele meu, care nu are voie să mai alerge (cel puţin o perioadă).

vasile cosneanu brasov maraton

Ambiţia şi motivaţia lui mă fac să-i continui pasiunea şi sper din tot sufletul să nu-l dezamăgesc.

Vasile are multe de făcut pe lumea asta, iar la cât potenţial şi ambiţie are, sunt sigură că veţi auzi multe lucruri frumoase despre el!

vasile cosneanu svetlana matvievici jci orhei

Nu căutaţi eroii doar în poveşti, ei sunt chiar printre noi!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *