Aplică la proiectul Girl Power Orhei

By  |  0 Comments

Aurelia Obreja invită toate fetele (15 – 19 ani) din Orhei să se înscrie la un super proiect.

Girl Power este o oportunitate inedită pentru toate fetele din Orhei cu vârsta cuprinsă între 15- 18 ani.

Proiectul Girl Power vine să raspundă necesităților actuale ale timpului. Trăim într-un secol, unde omul ca să se afirme, are nevoie sa dețină anumite abilități, intrumente de dezvoltare personală, care să-l ajute, să-l ghideze în viața cotidiană.

Astfel ne-am propus să identificăm mai concret care sunt problemele cu care se confruntă tinerii și cu precadere, cine sunt persoanele mai vulnerabile în acest sens.

În urma unui sondaj, efectuat în cadrul a 3 licee centrale din comunitatea noastră Orhei, am depistat ca fetele cu vârsta cuprinsă intre 15-18 ani sunt predispuse spre emotivitate excesivă, indecizie în propriile acțiuni, neîncredere, inhibiție, ceea ce duce spre o atitudine nesigură, instabilă în ceea ce privește viitorul lor.

Este demonstrat ca fetele, în special cele care au între 15-18 ani , au nevoie de o ghidare, o instruire,un imbold pentru a deveni statornice in alegerile lor, de a munci eficient pentru un rezultat mai bun.

În acest caz este imperial că, în vâltoarea de idei noi, tehnologii noi, de lume nouă pe care vrei sa o afli si să arați cine ești cu adevărat, să ții cont de unele sugestii, care va stimula o creștere armonioasă, o gândire analitică, obiectivă, bine țintită. Acesta este scopul primordial al proiectului nostru, să molipsim adolescentele cu motivație, curaj, încredere, prin intermediul training-urilor.

Cum?

Vrem sa organizăm 12 training-uri profesioniste, care vor forma și inspira prin exemple si modul lor de abordare a lucrurilor, în anumite circumstanțe, ceea va genera emoții de încredere.

Cine?

Vom selecta printr-un formular online, 25 de fete.

Unde?

În sala de festivități a L.T. Ion Luca Caragiale, Orhei

Când?

În perioada aprilie-mai.

Persoana de contact : Obreja Aurelia – 060254995

Găsiți aici formularul de aplicare.

Voi fi și eu printre speakeri ;).

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *